Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pravdou je, že kdyby zůstala na televizní obrazovce, v takovém modelu bychom ji jen těžko viděli. Bývalá moderátorka TV Nova Emma Smetana (36) má za sebou svůj první velký koncert spojený s křtem debutové desky What I´ve Done a bylo vidět, že se na to pečlivě připravovala, i co se outfitů týče.

Emma vystřídala na pódiu zaplněného Lucerna Music Baru hned tři modely, všechny doplněné i o ozdobu vlasů. Ve dvou případech to byly ozdoby z peří, které evokovaly přebal desky, na níž se stylizovala do podoby připomínající indiánskou princeznu Pocahontas. Slušela jí ale i květinová čelenka.

O pauzách zvládla ovšem měnit jen svršky, boty a punčocháče zůstávaly stejné. Přítomné pány nadchla zejména v posledním modelu, kdy vystoupila v bílém spodním prádle, které zakrývala jen průsvitná látka. Diváci, a to nejen mužští, byli ovšem nadšeni nejen Emminým tělem, ale i jejím pěveckým výkonem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám