Hlavní obsah
Článek

Herečka Henrieta Hornáčková, kterou znají televizní diváci ze seriálu Cesty domů, si střihla menší roli ve filmu Jak básníci čekají na zázrak. Na premiéře jí to seklo, ustrojila se do sukýnky, které její kolegové v divadle přezdívají "maková panenka".

O módě jsme si ale s Henrietou, která přišla v doprovodu kamarádky, dlouho nepovídali. Zaslechli jsme totiž, že půvabné herečce to, mírně řečeno, neklape s manželem, režisérem Davidem Drábkem. Ten žil předtím s další herečkou Janou Bernáškovou, se kterou má dceru Justýnu, o niž se expartneři dokonce soudili.

Naše informace nám Henrieta potvrdila. "Je to tak. S manželem už nejsem. Nechtěla bych to dopodrobna rozebírat, je to poměrně čerstvé. Těžko se mi o tom mluví, je to osobní věc," řekla Super.cz.

S manželem jsme ji už neviděli na cenách Thálie, kde se Drábek bavil se svojí bývalkou Bernáškovou. "To už to tak bylo," vymezila časový horizont. To, že by se k sobě s manželem vrátili, Henrieta vyloučila. "Je to definitivní," ujistila nás, že rozvod pár nemine.

V profesním životě Henrieta manželovo příjmení nepoužívala, ale papírování ji stejně čeká. "Oficiálně se jmenuju Drábek Hornáčková," upřesnila Henrieta, která věří, že se časem objeví někdo úžasný, kdo jí vstoupí do života.

Reklama

Další články

Načítám