Hlavní obsah
Článek

Petra Svoboda (41) vůbec poprvé vyrazila oficiálně do společnosti se svou maminkou Alenou, se kterou si uspořádaly dámské zkrášlovací odpoledne.

„Maminka bydlí v Soběslavi a já v Praze, takže už není moc času na to, abychom si užily jedna druhou. Když už se navštívíme, tak řešíme jiné věci než parádu. Tentokrát jsme chtěly strávit nějaký čas jen společně, a tak jsme zašly na oběd a do parku. Nakonec jsme si obě udělaly radost a nechaly si namíchat speciální krém - to nejlepší z vlastní krve,” řekla Petra.

Blonďatá kráska prozatím preferuje neinvazivní zákroky. „Snažím se jít touto cestou a myslím si, že na závažnější procedury mám ještě čas,” říká moderátorka, která si nechala, a její maminka také, odebrat krev, kterou lékařka následně odstředila a vzniklou plazmu aplikovala do speciálního krému, který budou obě dámy nyní používat.

„S mamkou se o těchto věcech často bavíme. Jako spousta žen se zajímáme o kosmetiku. Dozvěděly jsme se o této možnosti a rády do toho šly. Jsem ráda, že jsem mamince mohla dopřát také trochu péče, když se o mne dlouho starala ona. Zaslouží si to." A paní Alena k tomu dodává: „Hezky jsem si dnešní den užila a jsem ráda, že mohu vyzkoušet něco nového. S přibývajícími lety dá péče o vzhled více práce a krém, který dnes nazývají elixírem mládí z vlastního těla, ráda vyzkouším. Jeho výrobu jsem pozorně sledovala a byl to pro mne zajímavý zážitek."

Dozvěděli jsme se, že Petra je parádnice po mamince, od které odkoukala spoustu kosmetických triků. „Mamka vždycky měla spoustu kosmetiky doma a já se u ní učila, na co se co používá. Taky jsme si společně barvily vlasy na blond. Já už jsem změnila barvu někdy ve svých čtrnácti letech,” směje se Petra.

Dříve spolu také jezdily na dovolené. „Byly jsme spolu v Emirátech nebo na Ibize. Cestujeme spolu rády. Ale co je Ráchelka na světě, tak jsme ještě neabsolvovaly takové dovolené,” říká Petra Svoboda, která dodává, že možná společnou dovolenou s maminkou a dcerou brzy uspořádá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám