Hlavní obsah
Článek

Počátky vztahu rodičů téhle sedmnáctileté slečny byly sice více než bouřlivé, ale to nic nemění na tom, že se jejich geny smíchaly skvělým způsobem. Teenagerka, jejímuž slavnému tatínkovi bylo v době jejího početí téměř padesát, by se z fleku mohla ocitnout na přehlídkových molech nebo fotit pro kosmetickou značku...

Otcem této blondýnky je totiž Lionel Richie (66), který si s její maminkou Diane Alexander začal románek v roce 1986 na tajňačku ještě za zpěvákova manželství s první ženou. Tou byla jeho školní láska Brenda Harvey, s níž vychovával adoptivní dceru Nicole Richie.

Harvey ovšem po nějaké době nabyla podezření, že jí je Lionel nevěrný. V roce 1988 se za dveřmi hotelového pokoje v Beverly Hills pod záminkou pokojové služby dostala dovnitř a ztropila obrovskou scénu, když uvnitř našla manžela s Diane. Oba údajně brutálně napadla, za což ji dokonce zatkla policie. S Ritchiem se nakonec po téměř osmnácti letech rozvedla. Zpěvák si Diane vzal v roce 1995 a kromě Sofie spolu mají dnes už téměř dvaadvacetiletého syna Milese. Ovšem ani druhé manželství mu nevyšlo, k rozvodu došlo v lednu 2004.

Reklama

Další články

Načítám