Hlavní obsah
Článek

David Gránský, kterého pravidelně vídáme na obrazovkách jako syna protivné majitelky hotelu v seriálu Ohnivý kuře, je jedním z mála, kdo v rámci příprav natáčení seriálu neabsolvoval kuchařské kurzy. Kvůli roli nemusel, ale trochu ho to mrzí.

"Doma vaří přítelkyně. Vaří ráda a dobře, takže jí nechávám volný prostor. V kuchyni se jí nemotám," svěřil nám. "Ale ten seriál mě baví a je skvělé, že poskytl hercům průpravu a praxi se Zdeňkem Pohlreichem. Mě to minulo, protože se kuchyni vyhnu velkým obloukem a hraju si tam jenom na hoteliéra, takže vařit nemusím," dodal.

"Chtěl bych si to taky zažít, ale na druhou stranu jsem rád. Trochu se bojím, že v šest ráno, kdy začínáme točit, bych stejně nezvládl nic udělat," míní.

Protože jsme si povídali v restauraci, u jídla jsme zůstali i dál. Zajímalo nás, zda si David ví rady aspoň s konzumací. Umí třeba rozlousknout humra, vybírat šnečí masíčko kleštičkami, anebo se dobře ohání hůlkami? To poslední jsme v Asia Temple viděli, a žádná sláva to nebyla.

"Pokud jde o humry a šneky, nemám je ani moc rád, takže mě tyhle nástrahy nečekají. Nicméně s krevetami bojuju, takže si je radši dávám už oloupané. Asi bych se ve společnosti styděl, kdybych dopadl jako Julia Roberts v Pretty Woman a vyvolával tam: Svině klouzavý," smál se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám