Hlavní obsah
Článek

Vynález v podobě selfie tyče už dorazil i ke známé hanbářce Alicii Arden, která byla štěstím bez sebe, že do záběru dostane celé své tělo. Novinku dle očekávání využila při pořizování pikantních fotek.

Herečka, která se mihla v jedné epizodě Pobřežní hlídky, by ráda konkurovala podstatně úspěšnější kolegyni Pamele Anderson (56), ale vlak do Hollywoodu už jí dávno ujel. Alicia si občas zahraje striptérku v nějakém nezávislém filmu, ale to z ní hereckou hvězdu rozhodně nedělá.

Když to rozverné čtyřicátnici příliš nevyšlo před kamerou, snaží se prosadit jako internetová celebrita. Virtuální prostor pro ni skýtá neomezené možnosti, takže se Alicia se stejně neúspěšnými kámoškami jako Phoebe Price (51), Maitland Ward (47) či Frenchy (48) předhání v tom, která toho odhalí více.

Nestydatá Arden se naposledy prezentovala fotkami z koupelny, na nichž pózuje se selfie tyčí ve spodním prádle tělové barvy, v němž na první pohled vypadá jako zcela bez oblečení. Jde o geniální trik, jak lákat na nahotu, a přitom nepřijít o profil na sociální síti.

Reklama

Další články

Načítám