Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Čeští muži, toužící po nekomplikovaných sexuálních známostech, byli až příliš dlouho odkázaní na tzv. „vykřičené domy“, či na eskortní servis. Široká dostupnost internetu a anonymita, kterou web nabízí, však vše radikálně změnily a české ženy a dívky jsou dnes již expertky v tom, jak snadno a zejména anonymně uspokojit veškeré své sexuální potřeby...

Pro okořenění postelových hrátek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Počet Češek, které objevily kouzlo tzv. „nezávazných seznamovacích portálů“, každým dnem prudce narůstá. Dámy tak přitom činí buď v zájmu zpestření svého milostného života…anebo aby vybředly z nudné a často ubíjející manželské rutiny. „Překonání ‚sucha‘ v intimním životě je pro mne jednoznačně nejsnadnější a nejjistější díky stránce TheCasualLounge.cz,” svěřuje se kupříkladu Kristýna, atraktivní čtyřicítka, která si právě na zmíněném portálu dopřává pravidelný sexuální restart.

V zájmu uspokojení všech sexuálních potřeb

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Také profesionální společnice potvrzují utrum v byznysu - přičemž jednu z příčin vidí právě v rozmachu portálů typu TheCasualLounge.cz. V rámci této stránky přitom ženy tvoří více než 65 % z celkového počtu sexuchtivých uživatel. „Není se jim ani co divit!” otevřeně přiznává i jedna z profesionálek. „Pro ženy nebylo nikdy snazší otevřeně projevit a uspokojit své přirozené pudy a chtíče.“

Pro naplnění neobvyklých erotických představ

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přiznává dokonce, že i ona sama si čas od času povyrazí na podobném internetovém portálu. Díky tomu má skvělou příležitost najít si postelového partnera bez zbytečných předsudků, který jí neváhá splnit všechny zvláštnůstky, o které si řekne. „A pročpak ne? Jsem přeci také žena! To, že jsem profesionálka, snad ještě neznamená, že nemám své vlastní potřeby.”

Pro to pravé, bouřlivé zakončení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Současný trend tudíž jasně směřuje k sex-datingu přes internetové portály typu TheCasualLounge.cz, na kterých pánové a dámy nalézají naplňující extázi se skutečnými partnery, než aby utráceli peníze za často „prázdné číslo” s profesionálem. Na své si tím pádem přijdou obě strany a to, co se začalo jako jednorázová záležitost, tak nezřídka přeroste do dlouhodobé, oboustranně uspokojující aférky.

Další články

Načítám