Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Příběh navazující na úspěšný film Sněhurka a lovec se sice musel obejít bez hlavní hrdinky v podání Kristen Stewart (33), ale na premiéře Zimní války přesto nebyla o hollywoodské hvězdy nouze. V Los Angeles společně zazářily Charlize Theron (48), Jessica Chastain a Emily Blunt (41).

Hlavní hvězdou fantasy podívané Lovec: Zimní válka je Chris Hemsworth (40), ale ani na obsazení ženských rolí se nešetřilo. Před kamerou se tak sešly tři úspěšné herečky, které v Hollywoodu hrají první ligu. Nejvíce pozornosti na sebe strhla Emily Blunt, jejíž těhotenské bříško bylo ve volných bílých šatech zřetelné jen z profilu. S hereckým kolegou Johnem Krasinskim se brzy dočkají druhého dítěte.

Charlize Theron na premiéru vyrazila pouhé dva dny poté, co obdržela MTV Movie Award za svou roli ve filmu Šílený Max: Zběsilá cesta. I tentokrát potvrdila vytříbený módní vkus a předvedla se v černých šatech, jejichž střih vyvolával dojem spadlého ramínka.

Z trojice hereček se neztratila ani Jessica Chastain. Úspěšná zrzka moc dobře ví, že k jejím vlasům nejlépe ladí smaragdová barva, a oblékla honosný model, který by obstál i v pohádkovém příběhu.

Kdo byl na premiéře filmu Lovec: Zimní válka nejkrásnější?
Charlize Theron
27,6 %
Emily Blunt
54,4 %
Jessica Chastain
18 %
Celkem hlasovalo 9892 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám