Hlavní obsah
Článek

Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová (31) se minulý týden rozloučila s korunkou královny krásy, když ji nahradila Andrea Bezděková (29). Média poté informovala o drsných smlouvách, které letošní vítězky dostaly. Prý musí odevzdávat 70 procent výdělků agentuře po dobu pěti let, což ale ředitelka soutěže odmítla.

Co na to Nikol? "Smlouvu jsem nečetla, nevím, co tam mají, jaké mají garance. Těžko říct," řekla Super.cz Švantnerová, jejíž smlouva prý byla standardní. "Třeba si tento rok vydělají holky hodně peněz, nevím, co se změnilo. Poradila bych jim, aby se snažily být co nejlepší a hodně pracovat. Holky asi samy nejlépe ví, co a jak dělat," upřesňuje Nikol, která si žádné závratné sumy jako Česká Miss nevydělala.

"Práce jsem měla hodně, některé jsem měla od klientů, které jsem znala z předchozích let z modelingu. Hodně jich bylo ale díky titulu Česká Miss. Vydělala jsem si tak, abych se v běžném životě uživila. Nejsou to žádné milióny. Je to asi ve výši průměrného měsíčního platu. Rok úřadující Miss není tolik o práci, ale o povinnostech. Vydělává se až potom," dodala.

Reklama

Další články

Načítám