Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nedávný vyhazov moderátorky odpoledních Televizních novin Emmy Smetany (36) přišel jako blesk z čistého nebe. Sama Emma ale konec čekala o mnoho dřív. Co o konci na Nově prohlásila?

„Váže mě mlčenlivost, takže nemohu dát odpověď. Vše, co mohu říct, je osobní pocit. Je to úleva z toho, že nadále nikdo nemůže omezovat mou svobodu projevu, která je pro mě klíčovou hodnotou,“ řekla Daniele Drtinové v internetovém pořadu DVTV.

Odmítá, že by ztropila hysterickou scénu a vyváděla ji ochranka. „Bylo to poklidné. Trošku jsem se divila tomu, proč k tomu nedošlo dřív, ale odehrálo se to civilizovaným způsobem,“ dušuje se.

Podle smlouvy musí mlčet. „Do konce května jsem formálně zaměstnancem televize Nova, ale je tam překážka na straně zaměstnavatele. Závazek mlčenlivosti je doživotní. Budu se radit s právníky, co mohu říct. Nikdo mě ale nevězní,“ uvedla k tomu, zda může přejít do jiné televize.

Přestože se bála mluvit, jasně dala najevo, že někomu nahoře nevyhovovala. „Když je reorganizace, asi se zaměstnavatelé neloučí nejraději se svými nejoblíbenějšími podřízenými,“ dodala bývalá mluvící hlava, která se několikrát v rozhovoru otřela o bulvár, který prý nerespektuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám