Hlavní obsah
Článek

Dirigent Varhan Orchestrovič Bauer je nepřehlédnutelný. Ve svých kostým Lucifera připomínajících outfitech se neobjevuje jen na pódiu, ale i v civilu. Naposledy v rudém vyšívaném saku moderoval křest diáře fotografa Jakuba Ludvíka, do kterého se nechal i vyfotit.

V moderování se sice trochu zamotal, když nakonec vyzval ke křtění cédéčka místo diáře, ale jelikož není profesionální moderátor, všichni mu to odpustili. A nás zajímalo hlavně jeho oblečení, které v podstatě nemění.

"Tohle mi vymyslela moje žena, cítím se v tom dobře a přirozeně a nevidím důvod, proč bych se měl stylizovat do něčeho, co nejsem. Chodím takhle pořád," vysvětlil nám. A kolik podobných kusů má?

"Mám bílou, fialovou, zelenou, červenou, úplně rudou z čínského brokátu, frak z vlajky. Střídám to různě podle toho, co zrovna diriguju, anebo jakou mám zrovna náladu," řekl Super.cz.

A s naším názorem, že při takovém vzhledu, jaký má jejich taťka, se jeho potomci nemusí bát čerta, souhlasil. "To je pravda. Kromě tří dětí mám ještě vnučku a žádné z dětí se čerta nebálo, protože by stačilo, abych si vzal rohy, a už bych vypadal úplně jako Lucifer," smál se.

Reklama

Další články

Načítám