Hlavní obsah
Článek

Eshop zaměřený výhradně na sportovní oblečení ALTISPORT vám nabízí nejkvalitnější sportovní a outdoorové značky, které jsou na českém trhu k dostání. Tento týden můžete na Altisport využít dodatečnou extra slevu 20 %, a to jak na novou, tak i na starší výprodejovou kolekci. Stačí zadat slevový kód FEVER. Akce platí do 17. dubna.

České softshellové bundy pro sportovce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každý muž, zvláště ten, který je milovníkem různých sportovních aktivit, ocení kvalitní a funkční oblečení. V naší nabídce najdete 200 typů softshellových bund, které vydrží i ty nejhorší podmínky, které si pro nás nadcházející počasí připraví. Využijte nyní jedinečné možnosti si pořídit novou bundu za opravdu lákavé ceny. Buďte připraveni na nepříznivé počasí od českého výrobce ALTISPORT.

Softshellové bundy, ve kterých každá žena bude zářit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud si ráda vyrazíte do přírody za outdoorovým dobrodružstvím, jistě dbáte na to, abyste byla IN a trendy. Podívejte na více než 100 designů. Čekají na vás nejen řady různých velikostí a značek, ale také lákavé slevy. Bundy z naší nabídky vás ochrání před deštěm, větrem i lehkým sněžením. Buďte na svých cestách v suchu a v teple s novou softshellovou bundou z Altisport.cz.

Trekingové kalhoty od českého výrobce Altisport

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nezapomínáme do našeho sortimentu zařadit ani dětské oblečení. Jistě jste sportovně založená rodina a trávíte společné chvíle na cestách a jako správný rodič chcete, aby vaše dítě bylo chráněno před nepříznivým počasím. Ideálním řešením jsou softshellové bundy. Bundy jsou lehké a velmi příjemné na nošení. V nabídce najdete 80 modelů jak pro dívky, tak pro chlapce.

Další články

Načítám