Hlavní obsah
Článek

Byl elitním reportérem Novy, nějaký ten pátek už ale v nejsledovanější české televizi nepracuje a hájí zájmy spotřebitelů. Bývalá hvězdička obrazovky vytáhla fotky z puberty a je to vážně sranda!

Tím puberťákem v trenclích a holinách není nikdo jiný než Jan Tuna (43), který na Nově začínal v roce 1997. „Takhle začala moje kariéra. Můj první zahraniční job za byt a stravu. Když jsem dokydal, vyrazil jsem den co den bez ohledu na počasí na kole do přímořského střediska dělat pingla. Bylo mi sladkých dvacet,“ vzpomíná Honza, který před časem prošel radikální proměnou.

Toho teď mohou znát diváci Streamu, kde má již čtyři roky pořad A Dost!, jenž hájí spotřebitelské zájmy. O otci čtyř dětí bylo hodně slyšet v souvislosti s kritikou změny receptury známých piškotů, s rakvemi na kolečkách (služby cestovky v zakázaných autobusech v lůžkové úpravě), točil o údajných otrokářských praktikách vůči zaměstnancům České pošty nebo kvůli předraženým a podvodným půjčkám po telefonu. V současnosti pořad testoval i brambory, gothaje, energy drinky nebo černé čaje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám