Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Jennifer Lopez (54) byla spatřena během natáčení nového videoklipu v Los Angeles. Kráska poletovala mezi natáčecím placem a svými dětmi. Kromě svůdných křivek předvedla také chvílemi nebezpečné scény, při kterých skákala do davu.

Jenn ukázala svou nebojácnou povahu, když bezhlavě padala na ramena svalnatých pomocníků, kteří ji přetáčeli ve vzduchu a pohrávali si s jejím tělem.

Zpěvačka byla oblečena do bílých šortek a jednoduchého bílého topu, který odhaloval její ploché břicho a zdůraznil její snědou pleť.

Jennifer je po nedávném krachu manželství se zpěvákem Marcem Anthonym v jednom kole. Rozpad právě tohoto hollywoodského páru málokdo čekal. "Bylo to to nejtěžší rozhodnutí, které jsem kdy musela udělat. Přála jsem si, aby naše rodina fungovala. Byl to můj největší sen a tvrdě jsem na něm pracovala. Pracovali jsme na tom oba. Někdy to ale nestačí – což je smutné,“ vyjádřila se Jenn.

Teď se Lopez snaží být tou nejlepší mámou. Vazby s exmanželem nezpřetrhá. "Zůstane dál v našich životech. Jako otec mých dětí bude mít provždy v mém srdci zvláštní místo,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám