Hlavní obsah
Článek

Fanoušci Ordinace v růžové zahradě, pozor! Pravidelní diváci v seriálu od podzimu vídají sympatickou rusovlásku, která hraje vypočítavou sestřičku Moniku. Herečka Zuska Velichová Super.cz nyní prozradila, že je po téměř dvouletém vztahu volná!

Když jsme se Zuzany Velichové (sama si nechá říkat Zuska) ptali na její soukromí, dlouho se ošívala. „Někdo tam byl. Šlo o krotitele koní, člověka hodně spjatého s přírodou. Teď jsem čerstvě po rozchodu, bylo to velmi těžké. Momentálně je v Argentině, ale nechce se s tím smířit a bojuje o mě,“ prozradila nám sympatická Zuska. Zdálo se nám však podle jejích reakcí, že jí uhánění od expřítele není dvakrát příjemné. Jako by byla už rozhodnutá. „Uvidíme, jak to dopadne,“ přidala neurčitě při řádění s kolegy a kolegyněmi na matějské pouti.

Roli v nováckém korunním seriálu si užívá. „Hraju mršku. Jejím cílem je ulovit pořádného doktora, takže je to prostě typická ženská. Sama to takhle s muži nemám, právě naopak, ale trochu podobné jsme si v tom, že jsme obě optimistické. Ona i já jsme veselé nátury,“ řekla nám Velichová s tím, že dřív už jsme ji mohli vidět například v seriálu Černá sanitka.

„Úplnou novinkou je, že jsem dostala roli v egyptském seriálu. Tam naopak hraju romantickou českou dívku, kterou uhání Egypťan. Je to komedie, bude to zábava,“ prozradila Zuska Velichová, která se na rozdíl od některých jiných zrzek za své pihy nestydí a má se ráda taková, jakou ji rodiče stvořili. A oblíbila si i výrazně viditelnou jizvu na svém čele.

„Je z dětství, byla jsem hodně temperamentní dítě, ale už si nevybavím, jak přesně jsem si ji přivodila. Pravděpodobně jsem vypadla z kočárku. Jen si nejsem jistá,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám