Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pětadvacetiletá přítelkyně Nialla Horana ze skupiny One Direction Jessica Serfaty zřejmě nebude ideální partie. Na svůj věk toho má za sebou požehnaně, ale se závazky z divokého mládí se vypořádat nedokázala. Podle bývalého manžela dala přednost kariéře, slávě a penězům, a když se jí začalo dařit v modelingu, nenechala si kvůli dítěti ujet vlak...

Když bylo Jessice sedmnáct, vzala si dnes třicetiletého Ididiu Serfatyho, jelikož s ním otěhotněla. Po své poměrně úspěšné účasti v soutěži Amerika hledá topmodelku dotlačila rodinu k přestěhování se z Arkansasu do Los Angeles, ale zanedlouho se stěhovali zpátky. Jenže Jessica se do L.A. zakrátko znovu vrátila, ale už sama. Se svým dnes již sedmiletým synem Romanem se prý vídá jen v létě o prázdninách, kdy za ní na šest týdnů přijede.

Mladá maminka ovšem ve městě celebrit neloví jen lukrativní pracovní zakázky... Ještě než skončila s o tři roky mladším zpěvákem z nejpopulárnější chlapecké kapely posledních let, vyfotili ji při líbačce se zpěvákem Joem Jonasem a v únoru si ji z jednoho nočního klubu odváděl i Justin Bieber. Na zpověď svého exmanžela pro Daily Mail reagovala tak, že by se s otcem svého syna o jeho péči ráda dělila a že si přála, aby se za ní přestěhovali do Los Angeles. Opustit domov a přátele se jim ale zřejmě nechce. Ididia ovšem tvrdí, že je Jessica kdykoli vítána a se svým synem může být v Arkansasu, kdykoli chce.

Reklama

Další články

Načítám