Hlavní obsah
Článek

Sice je téměř ve stálém angažmá v divadle Kalich, kde dostal i hlavní roli v připravovaném muzikálu Srdcový král s písněmi Elvise Presleyho, přesto si troufá odskočit ke konkurenci a přes léto bude zkoušet dva muzikály. O dovolené, tedy o svatební cestě s krásnou manželkou Marií, si tak může Jan Kříž nechat jenom zdát.

Role v muzikálu Mefisto ho ale lákala natolik, že se rozhodl, že to prostě zvládnout musí. I když je velmi komplikovaná. Skoro bychom se báli, že se Honzovi musí jeho role plést, když je zkouší najednou.

"Nebojte, nemotá se mi to. Je to moje práce, každé řemeslo má to své. Jsem zvyklý hrát víc věcí, většinou hraju i deset nebo jedenáct muzikálů proti sobě a nikdy se mi to nepletlo, ani když jsem zkoušel víc věcí najednou," ujistil nás.

"Zkoušení Mefista a Srdcového krále najednou je zvládnutelné, nekryje se to až tolik. Zjednodušeně se dá říct, že budu třeba dopoledne v Kalichu a odpoledne v Hybernii. Prostě jsme se domluvili a obě role jsou tak atraktivní, že sice budu mít náročné léto, ale ty dvě nádherné role mi stojí i za to, že nebudu mít žádnou dovolenou," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám