Hlavní obsah
Článek

Michal Hrdlička (35) je mladík, který se před nedávnem stal poměrně známým kvůli moderování Sportovních novin na Nově. Pak se stal ještě známějším, to když randil s Lucií Borhyovou. Dnes už spolu nejsou a chlapec dodnes nevydýchal, že je v očích diváků za syčáka. Proto se vyhýbá akcím s novináři?

„Nova pořádala propagační akci, setkání tváří Novy s novináři. Michal prý nejdřív souhlasil, ale pak otočil,“ dozvěděli jsme se.

„Řekl, že půjde rád, jen když tam ale nebudou novináři. Což je u akce pro novináře nesmysl. Hrdlička jim nemůže přijít na jméno, však na něm také při rozchodu s Luckou Borhyovou nenechali nit suchou, ale na druhou stranu by měl být profesionál a vyjít Nově ve všem vstříc. Měl by si vážit šance, kterou mu dala,“ tvrdí jeden z kolegů „zlobivého“ Michala.

Je otázka, jestli je tahle momentální televizní hvězdička v naprosté psychické pohodě, moc to tomu ale nenasvědčuje. Klidně mohl přijít a jen odmítnout odpovídat na otázky ohledně Lucie a jejich dcery. Reportéři by ho neukousli.

„Michala jsme, stejně jako několik dalších tváří TV Nova, pozvali na Matějskou pouť. Jednalo se spíše o zábavné odpoledne ve společnosti kolegů, nikoliv o oficiální událost, na které bychom jeho účast vyžadovali. Michal se bohužel nemohl zúčastnit a my jeho neúčast na akci tohoto typu rozhodně nepovažujeme za problém,“ zní oficiální stanovisko Novy.

Jaký je podle vás Michal Hrdlička?
Sympaťák
4,1 %
Nedospělý kluk
6,8 %
Rozmazlený floutek
78,1 %
Nemám na něj názor
11 %
Celkem hlasovalo 88246 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám