Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iva Marešová (40) je teď snad v každém projektu, který se představuje. A zatímco dříve bývala druhou, nebo dokonce třetí alternací, nahrazovala Báru Basikovou (61) nebo Moniku Absolonovou (47), nyní se na ní staví jako na známém jménu.

"Jsem samozřejmě ráda, že mám teď období, kdy se mi daří, mám hodně práce, kterou miluju, hudbu, ať už v divadle, nebo na koncertech," je spokojená Iva, která teď začne zkoušet muzikál Mefisto, kde si vlastně poprvé zahraje sexuální dračici.

"Takhle mi scenárista Zdeněk Zelenka roli zjednodušeně popisoval. Těším se na to. Vždycky ze mě měli lidi pocit, že jsem taková éterická a jemná, hrála jsem spíš tragičtější role čistých andělských žen. Postupně se začalo přitvrzovat, začalo to Lucrezií Borgiou a teď přišlo tohle," řekla Super.cz.

Možná v ní začali spatřovat i jiné rysy díky novému vztahu s fotografem Jakubem Ludvíkem. "Nevím, čím to je. Myslím, že mám období takové velmi intenzivní, vlastně od doby, kdy mi zemřela maminka. Začaly se mi hodně měnit věci, přeskládaly se mi hodnoty a něco mi vlastně nepřijde vůbec důležité. Daleko víc si se životem hraju," míní.

Ivě ale přece jen už táhne na věk, kdy biologické hodiny bijí čím dál hlasitěji. Jak to vnímá? "Samozřejmě že o tom přemýšlím. Nikdy jsem to nepodmiňovala tak, že nejdřív kariéra a potom rodina. Možná je to jedna z těch věcí, které nechávám na těch pocitech," naznačila, že za ni za chvíli může naskočit do role Monika Absolonová, za niž ona nastoupila do Marie Antoinetty. "Ale taky se to stát nemusí," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám