Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Románek mezi anglickou moderátorkou Kirsty Gallacher a o dvanáct let mladším ragbistou Dannym Ciprianim je minulostí. Atraktivní dáma v nejlepších letech, která si loni v soutěži Strictly Come Dancing vytančila postavu k dokonalosti, a pohledný sportovec ukončili vztah po pouhém půl roce.

Přesněji řečeno to byl Cipriani, kdo chtěl zvednout kotvy a odplout k dalšímu přístavu... A důvodem byl podle očekávání věkový rozdíl. Hezoun nápadně podobný herci Colinu Farrellovi, jenž chodil i s Kelly Brook, Katie Price, Larou Bingle či Lindsay Lohan, se nechal slyšet pro deník The Sun, že se oba nacházeli v odlišných životních fázích.

Moderátorka stanice Sky Sports tak nadále zůstává single maminkou dvou dětí, které má s exmanželem Paulem Sampsonem (38), jenž byl od začátku proti jejich vztahu právě kvůli Dannyho reputaci sukničkáře.

„Kirsty byla zdrcená, ale souhlasila, že je to nejlepší krok. Mezi ní a Dannym to bylo nějaký čas intenzivní, ale pak to začalo být složité. Nepomohlo tomu ani to, že on je mladší a ona má děti,“ prozradil obeznámený zdroj.

Reklama

Další články

Načítám