Hlavní obsah
Článek

Je to teprve pár dní, co byla nejkrásnější dívkou roku zvolena studentka Fakulty tělesné výchovy a sportu Andrea Bezděková (21), a organizátoři České Miss už čelí ze strany některých médií drsnému obvinění. Říká se, že finalistky mají povinnost z veškerých výdělků odevzdávat České Miss lichvářskou provizi ve výši sedmdesáti procent.

Super.cz se zajímal o tom, jak se věci mají, a proto jsme se obrátili přímo na ředitelku soutěže. Marcela Krplová se ke všemu postavila přímo a skutečnost, že by si jediná národní soutěž krásy od svých svěřenkyň účtovala provizi v takřka tříčtvrteční výši honorářů, razantně popřela.

„Neměla jsem v plánu zveřejňovat smluvní podmínky, nicméně musím říci, že maximální výše provize je stanovena na 25 % a průměrná výše provize činí 20 %. Jedná se o naprosto standardní postup. Provize 70 % je pouze sankce pro případy, kdy dívky poruší smluvní ujednání, a to zejména vůči partnerům soutěže,” řekla Super.cz Marcela Krplová.

Nástupkyně Michaely Maláčové ještě dodala, že dívky čeká úžasný rok plný zajímavé práce. „Přeji jim spousty nezapomenutelných zážitků a věřím, že to štěstí, které symbolizovala korunka Natálky, prožijí každý den,” dodala Marcela Krplová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám