Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačce Veronice Stýblové se během představení muzikálu Sibyla stal nepříjemný úraz. Nešikovně našlápla a spadla na zápěstí. „Strašně to bolelo, zápěstím jsem nemohla ani pohnout, bolest byla opravdu k nevydržení. Ale teď už je to v pohodě,“ říká.

Rentgen ukázal, že ruku nemá zlomenou, jejímu zafixování se ale nevyhnula. Nyní by měla mít ruku v klidu, ale volají ji pracovní povinnosti. A Veronika je - namísto lékařů - poslechne.

„O víkendu musím hrát v Mýdlovém princi v Divadle Broadway, protože mé alternace mají jiné pracovní závazky, takže to domácí léčení se zdá být trochu nereálné. Navíc v neděli slaví má kolegyně z Divadla Broadway Jarka Obermaierová své jubileum, a tak se těším, až jí všichni hromadně zazpíváme Happy Birthday,“ argumentuje zpěvačka.

Ta není jediná, komu se v poslední době přihodil úraz v divadle. Bolestivý zážitek má za sebou také Pepa Vágner, který si během představení Angeliky vyhodil rameno.

Reklama

Další články

Načítám