Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hollywoodský fešák a držitel Zlatého glóbu za snímek Na dotek Clive Owen zřejmě trochu polevil ve zdravém životním stylu a především pak v návštěvách posilovny. Jednapadesátiletý herec je sice pořád štíhlý, ale muskulatura mu nějak ochabla...

Herec, jenž poslední dobou exceloval v seriálu Knick: Doktoři bez hranic či v komedii The Confirmation, tráví tento týden se svými nejbližšími na Barbadosu. Clive si v rodině užívá výsadního postavení jediného chlapa, s manželkou Sarah-Jane Fenton mají dvě dcery - patnáctiletou Eve a devatenáctiletou Hannah. Clive a Sarah letos oslavili 21. výročí svatby, což z nich činí jeden z nejstabilnějších manželských párů šoubyznysu.

Kromě vodních radovánek se rodina zajela podívat na motorovém člunu s několika domorodci na zajímavosti v okolí a podél pobřeží ostrova, jenž je mezi turisty rok od roku populárnější i díky místní rodačce Rihanně.

Clive Owen byl před více než dekádou dokonce žhavým kandidátem na roli agenta 007. Obyvatelé Spojeného království jej podle výzkumu považovali za nejlepšího kandidáta na ztvárnění Jamese Bonda po Pierci Brosnanovi.

Reklama

Další články

Načítám