Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Komerční článek - Unavené oči, váčky a kruhy pod očima – skvrny na kráse způsobené únavou a stresem, které zná prakticky každá z nás. Všechny chceme vypadat svěže a být krásné i po brzkém ranním vstávání a pár hodinách spánku, ale jak proti nepříjemným projevům únavy bojovat?

Na rozdíl od vrásek se tmavé kruhy pod očima objevují už ve velmi nízkém věku, jsou výrazné a zásadně ovlivňují celkový vzhled obličeje. Člověk vypadá starší, působí nezdravě a unaveně. Garnier proto nabízí velmi snadný způsob, jak se kdykoli během dne zbavit nežádoucích známek únavy a vypadat opět svěže a odpočatě. NutriSkin Roll-On proti váčkům a kruhům pod očima přináší chladivé osvěžení a účinný zásah proti únavě okolí očí. Jde o první masážní roll-on, který spojuje energizující účinky kofeinu a masáž s drenážním efektem. Právě masáž očního okolí patří k nejúčinnějším prostředkům, jak se zbavit nevzhledných váčků a kruhů způsobených únavou.

Kofein, který NutriSkin Roll-On obsahuje, je známý svými povzbuzujícími účinky na kožní mikrocirkulaci. O hydrataci, která je pro osvěžení unaveného okolí očí nezbytná, se stará provitamin B5. Lehká gelová textura má okamžitý chladivý účinek. Ve spojení s masáží ještě účinněji posiluje kožní mikrocirkulaci a poskytuje tak okamžitou úlevu. Během chvilky vypadají oči svěží a odpočaté a Vy jste ještě krásnější.

Roll-on proti váčkům a kruhům pod očima se velmi osvědčil nejen u žen, ale i u jejich mužských protějšků. Nechte svého přítele či manžela vyzkoušet si váš roll-on po probdělé noci, náročné oslavě nebo stresu v práci a sledujte výsledek.

Viditelné zmenšení kruhů a váčků pod očima a okamžité osvěžení unavených očí. Prokazatelné účinky, o kterých se můžete sami přesvědčit. Vyzkoušejte NutriSkin Roll-On proti váčkům a kruhům pod očima a osvěžte svůj pohled!

Více informací o produktu zde.

Reklama

Další články

Načítám