Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka známá ze seriálu Taková moderní rodinka Ariel Winter (18) nedávno odjela načerpat nový elán do natáčení již osmé řady seriálu do Karibiku, kde nechyběl ani její přítel Laurent Gaudette. Zamilovaná dvojice si vybrala proslulý bahamský resort Atlantis a jeho soukromé pláže s bělostným pískem. Ariel tak fanouškům poprvé naživo předvedla, že se i po redukci prsou o celá dvě čísla má pořád čím chlubit.

Sympatická zrzka se na pláži vyjímala v bílých bikinách se zlatými zdobnými prvky z kolekce Beach Bunny s cenovkou 176 liber, tedy za bezmála šest tisíc korun. Její přítel, se kterým se už několikrát rozešla a zase dala dohromady, k ní barevně ladil v plavkách s komiksovým potiskem. Rozjařená herečka, která v lednu oslavila teprve osmnáctiny, dokonce s koktejlem v ruce předvedla pár gymnastických prvků.

Ariel Winter ovšem stále klame tělem. I když má pořád ještě dětskou tvářičku, dospívání u ní propuklo tak brzy, až jí začalo činit potíže nejen po zdravotní, ale i profesní stránce. Její postava malé Alex totiž nepůsobila věrohodně, a tak ji tvůrci seriálu oblékali do volných svetrů, aby alespoň trochu zamaskovali, čím ji příroda obdařila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám