Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již tento víkend vyráží vévoda (41) s vévodkyní z Cambridge (42) na týdenní oficiální cestu do Indie a Bhútánu. Ještě předtím se ale setkali s několika mladými lidmi původem z těchto zemí, kteří žijí, pracují a studují ve Spojeném království. William s Catherine je pozvali do Kensingtonského paláce.

Vévodkyně přitom ani tentokrát nezklamala a hosty potěšila výběrem modelu. Na tuto příležitost vhodně zvolila šaty v královské modři od indické návrhářky Saloni, které vyjdou na 498 liber, tedy 16 600 korun. Šaty jsou ovšem podle očekávání na internetu momentálně vyprodané.

„Pro vévodu s vévodkyní je to příležitost dozvědět se před jejich blížící se cestou do těchto dvou zemí více o Indii a Bhútánu, o tamních lidech, historii, aktuálních událostech a kultuře,“ řekl mluvčí paláce během včerejší recepce.

Catherine zároveň prozradila, že má moc ráda ostřejší kořeněná jídla, ale její manžel s pálivými pokrmy trochu bojuje. Horko jim však dozajista bude oběma i bez nich. William už si i zjišťoval, jaké je čeká počasí. „V Bombaji je momentálně okolo 35 stupňů Celsia. Už jsem si ale užil dost zimy, takže chci pryč,“ těší se údajně za teplem princ.

Reklama

Další články

Načítám