Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Boj o titul Muže roku pomalu vrcholí. Již tento pátek se v Náchodě rozhodne, který z finalistů usedne na trůn Muže roku 2011. A jde o všechno. Dokonce už museli finalisté projít náročným jazykovým testem z angličtiny. Úspěšné složení je podmínkou účasti na celosvětovém finále nejprestižnější soutěže mužské krásy Mister International.

A už je jasné, kteří finalisté na to mají. I to, kteří by v rozhovoru v angličtině udělali České republice leda ostudu a preferovali by milou domluvu končetinami.

Jednoznačně nejlepší v jazykovém testu se stal student Martin Gardavský z Mořiny u Prahy, který je již od soustředění finalistů Muže roku horkým adeptem na vítěze. Porota složená ze zástupců medií a celebrit ho zvolila nejcharismatičtějším mužem soustředění. Martin pojede reprezentovat Českou republiku na druhé prestižní světové klání Manhunt do Jižní Koreje.

Těsně za Gardavským skončili mezi českými finalisty čtyřiadvacetiletý profesionální atlet z Prahy Theodor Jareš a policista Martin Klušák. Těm také angličtina nečinila sebemenší problémy.

Jasné už také je, že finalista Jan Sokol, který se živí modelingem, by nás mohl reprezentovat tak maximálně na Slovensku. Jeho jazykový test byl vyhodnocen jako nejhorší ze všech dvanácti finalistů. V testu získal z deseti bodů pouhé tři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám