Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Janet Jackson odkládá další část koncertů svého světového turné Unbreakable. Tentokrát ovšem na neurčito. Fanouškům se omluvila ve videovzkazu s odůvodněním, že s manželem Wissamem Al Manou (41) plánují rodinu.

„Nejdříve bych ráda všem svým fanouškům poděkovala, že se přišli podívat na vystoupení. Pokaždé to byl díky vám úžasný večer. Teď jsme v druhé části, ale objevily se nečekané změny a já si myslím, že je důležité, abyste se o nich dozvěděli jako první. Můj manžel a já plánujeme rodinu, proto musím turné odložit,“ prozradila Janet okolnosti svého rozhodnutí.

„Prosím, pokud můžete, zkuste mi rozumět. Je důležité, abych to udělala teď, musím respektovat rady lékařů. Ale nezapomenu na vás a budu pokračovat v turné, jak to jen bude možné,“ omlouvala se zpěvačka, která skutečně na zakládání rodiny nemá času nazbyt. Padesátku totiž oslaví už 16. května.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám