Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka Pepy Vojtka (58) Jovanka v červenci porodí druhé dítě, pro rockera už to bude pátý potomek, takže moc nervózní není. V létě navíc bude zahrnutý prací, takže velkou pomoc v domácnosti bývalá tanečnice očekávat nemůže. "Vystupujeme s Kabáty na letních festivalech a v srpnu zkouším muzikál Mefisto," objasnil Pepa.

Titulní roli v muzikálu Mefisto mu napsal scenárista Zdeněk Zelenka přímo na tělo. Pepa ale přiznal, že byl při prvním čtení scénáře trochu zmatený. "Je to dvojrole, i mladí kluci, kteří hrají Fausta, jsou dvojrole. Bude zajímavé, jak se v tom lidi budou orientovat," řekl nám Pepa a my poznamenali, že Honza Kříž, který hraje jeho mladší podobu, roli hned pochopil. Ale možná i proto, že už má dvě divadelní ceny Thálie. "A já mám zase dvacet Slavíků s kapelou," kontroval Vojtek.

V příběhu jde o to, že ďábel nabídne věčné mládí výměnou za duši. Šel by Pepa do toho? "Já jsem mladý pořád, hlavně duševně. Copak nepoznáte tu duševní sílu?" smál se Pepa, který asi zůstává stále mladý i díky mladším a mladším dětem kolem sebe. "Člověk je tak starý, jak se cítí, a já se v přítomnosti mých dětí cítím skvěle," doplnil.

"Jovanka má termín na začátku července, já ani v srpnu, kdy zkoušíme, nebudu 24 hodin denně zalezlý v Divadle Hybernia. Koncertujeme i s Kabáty. Ale je fajn, že se malé narodí do léta, kdy je nemusíte balit do kdoví čeho, aby nezmrzlo. Ale budu se snažit být co nejvíc doma, samozřejmě ji v tom nenechám samotnou, když už jsme si to upekli," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám