Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kamila Kikinčuková coby sestřička Stela Seifertová nedávno skončila, pro některé velmi nečekaně, v Ordinaci v růžové zahradě. Scenáristé její postavě předepsali tragickou autonehodu. Jedním z lékařů, který bojoval o život mladé ženy, byl její seriálový otec Štěpán Hejduk, kterého hraje Kamilin skutečný táta Pavel Kikinčuk. Popovídali, jaké pro ně bylo natáčet scénu smrti.

„To bylo hrozný natáčení. O to víc, že je to moje dcera i v osobním životě. Měl jsem opravdu na krajíčku,“ řekl Kikinčuk v rozhovoru pro Novu, která seriál uvádí.

To v případě Kamily slza onen krajíček přetekla. „S tátou hrát smrt nebylo příjemný. Bylo to pro oba hrozně těžký. Stékala mi slza, když mi pak dával pusu,“ popsala. „Bylo to drsný, ale myslím, že Stela má hezkou tečku a lidi na mě budou - doufám v dobrým - vzpomínat,“ dodala Kikinčuková, která věří, že všechno zlé, v tomto případě i pro ni nečekaný konec seriálu, je k něčemu dobré.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám