Hlavní obsah
Článek

Přirozeností každé ženy je potřeba pečovat o sebe samu, cítit se krásnou a přitažlivou, být spokojená. Ženy jsou více či méně kritické ke svým tělesným partiím, zejména pak k velikosti a pevnosti poprsí. Ale bez ohledu na věk touží mít ňadra plná a pevná.

Co ovlivňuje vzhled poprsí?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ženská prsa se mění s věkem. Hlavními příčinami jsou náhlé změny hmotnosti, těhotenství a kojení, či dědičné faktory. Během těhotenství a kojení dochází k rychlému růstu prsní žlázy a následně pak po ukončení kojení k jejímu opětovnému zmenšení. Dalšími faktory, které ovlivňují tvar a plnost poprsí, může být také antikoncepce a kouření. Pevnost a vzhled poprsí závisí na stavu svalové a pojivové tkáně. Pokožka prsou je citlivá, a proto je nutné se o ni každý den starat. Pevnost, tvar poprsí a elasticita pokožky prsou je závislá na rostoucí ztrátě vody v prsní tkáni. Ochablé prsní svalstvo, stresový hormon, metabolické procesy, agresivní volné radikály – to vše krásu ženských prsou poškozuje.

Jak si vzhled svého poprsí vylepšit?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Existuje více možností, jak svá ňadra zdokonalit. Tím základním se může jevit cílené cvičení a posilování předmětných partií. Velmi často však má toto snažení na tvar a velikost našich prsou jen pramalý vliv. Abychom dobře vypadaly, řešíme to pak alespoň kvalitními podprsenkami nebo vycpávkami do nich. Ale určitě všechny víme, že to není úplně ono, bez podprsenky jsou naše ňadra zpátky povadlá nebo menší, než bychom chtěly ukázat. Řešením je samozřejmě i silikon a drahá plastická operace, ale řešením velmi invazivním a ne vždy je konečný výsledek opravdu naplňující naše představy. Velmi zajímavou alternativou je užívání přípravků s obsahem přírodních extraktů posilujících naší prsní tkáň.

Zázračné bylinky vám pomůžou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V přírodě je dnes známo více jak 300 rostlin, které obsahují tzv. fytoestrogeny. Fytoestrogeny nebo také isoflavony, steroly či lignany působí velmi podobně jako přirozené ženské hormony – estrogeny. Chrání a stimulují prsní tkáň a napomáhají získat přirozeně plný tvar poprsí. Tím, že se tyto látky získávají výhradně z rostlinných zdrojů, jsou i absolutně bezpečné a našemu organismu prospěšné. Ty nejkvalitnější rostlinné extrakty, nadmíru bohaté právě na fytoestrogeny, obsahuje velmi oblíbený přípravek Decolen. Jedná se o výtažky ze semínek vinných hroznů, chmele, lnu, anděliky, smetánky lékařské a dalších bylin. Doplněk stravy Decolen si již oblíbilo tisíce žen a opakovaně se k němu vrací.

První tableta pro posílení ženského sebevědomí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Decolen pro ženy je první přírodní tableta speciálně vyvinutá s cílem posilovat plnost a pevnost poprsí a zdraví prsní tkáně. Decolen je určen všem ženám, které mají zájem pečovat o zdraví svého poprsí a o šetrné, nechirurgické a efektivní zlepšení jeho vzhledu. Stačí užívat 2 tablety denně a 100 tbl. balení pro kúru na 50 dní vychází v lékárnách zhruba na 639,- Kč. Začněte s kúrou Decolen již nyní a pochlubte se svým dekoltem již v letošní letní sezóně. Žádejte ve své lékárně nebo také prostřednictvím lékárenských e-shopů.

Další články

Načítám