Hlavní obsah
Článek

Když na Novu nastupoval, byl něco mezi chlapcem a dívkou, jeho dlouhé vlasy by mu mohla závidět leckterá žena. Martin Čermák od té doby ale zmužněl a vypadá opravdu jako chlap. Navíc má u něj šanci prakticky každá, po bolestivém rozchodu je nezadaný!

„Opravdu jsem si ještě nikoho nenašel, netlačím na to, až to přijde, tak to přijde,“ řekl Super.cz Martin na akci propagačního oddělení Novy pro hvězdičky stanice na Matějské pouti. Na ní řádil s kolegy a kolegyněmi na různých atrakcích.

Martin je nejen populární, navíc má solidní postavu (přestože viditelně trochu přibral), rád se směje, k tomu se může chlubit ještě další solidní vlastností. „Myslím, že umím docela dobře vařit, mám třeba rád Asii. Myslím, že dát si dobré jídlo s milou ženou je výborná věc,“ překvapil.

Dennodenně mu chodí různé pochvaly a žádosti o rande, ale zatím žádné nepodlehl. Třeba se to povede některé snaživější divačce Sportovních novin, které uvádí.

A ještě další zajímavá zpráva z Martina vypadla: zanechal studií. „Nerad bych to rozebíral, ale momentálně ve škole nejsem. Zkoušel jsem víc vysokých škol, ale zatím jsem nenašel nic, co by mi vyhovovalo,“ dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám