Hlavní obsah
Článek

Hvězdy muzikálu Fantom opery se společně vydaly na matějskou pouť. Zatímco Marian Vojtko se věnoval střílení na terče, Tereza Mátlová s dcerou ježdění na lochnesce, muzikálová Christine Monika Sommerová a její kolega Michal Bragagnolo se rozhodli pro nejdrsnější atrakci ze všech.

Atrakce s názvem katapult je opravdu jen pro ty nejodvážnější.  "Nahoru to bylo v pohodě, dolů to pro mě bylo horší. Volný nápad, to bylo peklo. Prý jsem nejvíc pištěla ze všech lidí, co tu kdy byli, říkal pan kolotočář. Takže mám asi dobrý hlas a pan doktor Janeček mě vybral správně," řekla Super.cz Monika, která trošku pozapomněla na smlouvu s Františkem Janečkem, ve které má jasně psáno, že nesmí dělat věci, které by ohrožovaly působení v muzikálu.

A tahle nebezpečná atrakce by se producentovi jistě nelíbila. "Na smlouvu jsem zapomněla, ale nic se nám nestalo a je to v pořádku," dodala s úsměvem Monika. "Já jsem se při tom rozezpíval, takže dobrý. Odpoledne hraju, tak jsem se připravoval," uzavřel se smíchem Bragagnolo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám