Hlavní obsah
Článek

Ani protřelí stylisté a editoři módních rubrik si nevědí rady se správným pojmenováním novinky od slavného obuvníka Manola Blahnika, kterou vytvořil ve spolupráci s Rihannou (36).

Třiasedmdesátiletý španělský návrhář luxusní obuvi se spojil s popovou divou Rihannou, aby společně vytvořili limitovanou minisérii bot s názvem Denim Desserts. Jak už název napovídá, jejich společným jmenovatelem je džínovina, jinak ale kolekce, jež se dostane do prodeje 5. května, obsahuje pouze čtyři exkluzivní designy bot - sandálky, lodičky a kotníčkové boty na jehlách a pak cosi, co lze jen těžko specifikovat.

A právě tento kousek - kozačky s páskem připomínajícím kovbojské boty, které jsou tak vysoké, že jsou spíš něco mezi botami a kalhotami, již o víkendu předvedla zpěvačka v newyorských ulicích.

Limitovaná edice bude přitom k dostání pouze v buticích Manolo Blahnik v New Yorku a Hong Kongu. „První tři jsou lodičky na podpatcích a jedny jsou opravdu exkluzivní. Vyrobili jsme pouze 45 párů, jelikož jejich výroba je skutečně nákladná,“ prozradila Rihanna.

A na kolik takové netradiční kozačky vyjdou? Jejich cena je 3995 dolarů, tedy 95 tisíc korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám