Hlavní obsah
Článek

Herečka Jana Švandová (76) v červenci oslaví 69. narozeniny a je živým důkazem toho, že některé ženy umí zastavit čas. Sedmdesátku na krku by jí nehádal ani ten největší pesimista. A obzvlášť když ji vizážisté dokonale nalíčí a jako bonus oblékne krásné svatební šaty. To byste jí tipli klidně o pětadvacet let méně.

Švandová oblékla svatební šaty kvůli focení s fotografkou Lenkou Hatašovou pro očekávanou komedii Jak se zbavit nevěsty, kde hraje jednu z hlavních rolí. Herečka hraje bojovnou maminku Lenky Vlasákové, která se všemi zbraněmi snaží zničit sokyni v lásce své dcery v podání Andrey Kerestešové, která s bývalým mužem Vlasákové Davidem Matáskem plánuje svatbu.

Sama Švandová se v reálném životě vdávala třikrát. S bývalým mužem, plastickým chirurgem Hubertem Topinkou, má syna. S posledním třetím mužem Pavlem Satorie žije již dvacet let a klape jim to skvěle.

Jak se herečce fotilo ve svatebních šatech? "Stylista mi vybral opravdu nádherné šaty. Je to naprosto můj vkus. Moc jsem si to v ateliéru užila. Ve skutečnosti už žádná čtvrtá svatba nebude. Jsem spokojená s tím, co mám doma," dodala Švandová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám