Hlavní obsah
Článek

Po rozchodu se třetím manželem Georgem Kayem, k němuž došlo loni na podzim, zpěvačka Kerry Katona z dříve populární kapely Atomic Kitten, stejně jako mnohé jiné ženy, změnila vizáž. Zhubla, nechala si prodloužit vlasy a vychutnává si single život.

Občas i trochu intenzivněji, než by bylo vhodné, jak předvedla nedávno po příletu na ostrov Gran Canaria, kde si před letištěm opilá lehla na zem a stáhla kalhoty ke kotníkům.

Většina dovolené se ale obešla bez podobných extempore, strávila ji hlavně u vody, kde si užívala slunečních paprsků i nových tělesných parametrů. Do hubnutí se pustila začátkem roku a dnes má o tři konfekční velikosti méně. Představila i řadu hubnoucích preparátů, na které je sama chodící reklamou.

„Myslím, že George nerozumí tomu, že bez něj můžu být, ale jsem silná nezávislá žena schopná vždy se o sebe postarat,“ řekla na adresu bývalého s tím, že se nebrání novému vztahu ani nezanevřela na manželství. Muž dle jejích představ by měl mít práci a mělo by mu být ‚asi čtyřicet či něco přes‘.

A také by ideálně měl mít rád děti, kterých má Katona pět ve věkovém rozpětí dva až čtrnáct roků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám