Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Láká vás zaposlouchat se do šumění oceánu, kochat se výhledem na nádherné hory nebo zažít noční život v metropoli, kde se chodí spát až s východem slunce? Právě teď jsou ceny letenek na historických minimech. Využijte toho a vydejte se do pěti výjimečných destinací, kam právě teď STUDENT AGENCY k.s. prodává letenky za skvělé ceny. Kromě toho pro vás specialisté zajistí i víza nebo ubytování.

Florida, USA – dovolená snů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Široké pláže, vzrostlé palmy a Atlantský oceán – Miami na Floridě nabízí dokonale namíchaný koktejl pro dovolenou snů. V Miami se nachází neuvěřitelných 16 kilometrů písečných pláží, mezi neslavnější patří Palm Beach a Daytona Beach. V Miami můžete objevovat také nádherné přírodní a zábavní parky jako Seaworld a Epcot. Mezi vyhledávané cíle patří také vesmírné středisko NASA nebo odpalovací rampa vesmírných letů Kennedy Space center. Milovníkům potápění doporučujeme výlet na ostrovy Florida Keys, kde je nádherný podmořský život. Ve STUDENT AGENCY k.s. koupíte letenky za skvělé ceny a pomůžeme vám také s vyřízením víz.

Thajsko – za relaxací a zábavou do Benátek Východu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na březích řeky Chao Phraya leží Bangkok, hlavní město Thajska. Pulzující metropole nabízí to nejlepší z tradičního i moderního Thajska. Ve městě najdete 500 chrámů a svatyní, mezi nejznámější patří Chrám smaragdového Buddhy a Královský palác. Bangkok je vyhlášený pulzujícím denním a nočním životem. Za návštěvu stojí především Čínská čtvrť, kde na vás dýchne jedinečná atmosféra a vůně Orientu. Z metropole se pak můžete vydat na další kouzelná místa Thajska – třeba na pohádkové pláže na ostrově Phi Phi nebo na treky kolem vodopádů na severu. Thajsko dává možnost cestovat bezpečně a svobodně. Specialisté STUDENT AGENCY k.s. vám pomohou s výběrem ubytování podle vašich potřeb.

Srí Lanka – tropický ráj

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Srí Lanka vyniká plážemi s jemným pískem a průzračně čistou vodou v oceánu. Vydejte se pozorovat zdejší podmořský život – třeba budete mít štěstí a spatříte plejtváka obrovského, největší zvíře planety. Srí Lanka ale zároveň představuje velké lákadlo i pro ty, kteří chtějí svoji dovolenou prožít aktivně. Vydejte se pozorovat exotické ptáky nebo slony a ochutnejte místní čaje přímo na čajových plantážích. Na ostrově můžete objevovat také krásu tropických pralesů a chrámů, které jsou v nich ukryté. Mezi největší lákadla patří Sigirija, palácový komplex vytesaný do skály. Ceny letenek jsou navíc na historických minimech. Poslední rada? Na návštěvě tohoto ráje si vyhraďte čas i na ajurvédu!

Indie – rozmanitá kráska

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Málokteré místo na světě se může pyšnit takovou rozmanitostí jako Indie. Zdejší památky z císařských a koloniálních dob vynikají svojí impozantností. Symbolem Indie je Tádž Mahal, hrobka, kterou na památku svojí předčasně zesnulé ženy nechal postavit císař Šáhdžahán. Pokud milujete památky, stane se pro vás Indie zemí zaslíbenou – navštivte také nejposvátnější město hinduistů Váránasí nebo opuštěné paláce a chrámy ve vesnici Orčha. Prozkoumejte také zdejší čajové plantáže a ajurvédskou terapii. Jedinečný online srovnávač cen vám vždy nabídne letenky za tu nejvýhodnější cenu.

Kréta – řecká kráska

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Největší ostrov Řecka láká na romantiku v přírodě i zábavu v letoviscích. Příznivci aktivní dovolené si mohou naplánovat výšlap do hor Lefka Ori či navštívit Samarii, jednu z nejdelších soutěsek v Evropě. Pozornosti milovníků historie by neměla uniknout místní muzea s výjimečnými archeologickými nálezy. V letoviscích najdete bohatou nabídku vodních sportů, oblíbené je také potápění a šnorchlování. Romantickým duším Kréta nabídne řadu pozapomenutých zátok a pláží. Plánujete letět poprvé a máte obavy z možných komplikací? Se STUDENT AGENCY k.s. to můžete hodit za hlavu – jako jediní máme nonstop pobočku na letišti v Praze, kde jsou vám proškolení specialisté připravení pomoct 24 hodin denně.

Další články

Načítám