Hlavní obsah
Článek

Obě zazářily v 70. letech, následně zmizely v emigraci a po návratu do své vlasti se odmítly stát součástí davu. Jana Uriel Kratochvílová (63) a Lenka Holas Kořínková (68) jsou na astrální rovině spřízněné duše, které si vzájemně dodávají podporu v pohrdání všemi přízemními hodnotami.

Svérázné bytosti s vytříbeným vkusem a limitovaným jídelníčkem k sobě konečně našly cestu. Jana a Lenka díky svému zaměření vypadají jako sestry, ale až nyní mohly vzájemně porovnat své zkušenosti s mimozemskými civilizacemi. Kořínková totiž Kratochvílovou překvapila na jejím koncertě.

„Setkání spolu-veganek. Do šatny i na koncert přišla za námi i Lenka Kořínková, stále stejně pozitivní a „vegansky“ štíhlá. P.S. Díky, Leničko, za krásné vibrace“ napsala Kratochvílová ke společně fotce dvou nejoriginálnějších exemplářů domácího šoubyznysu, již zveřejnila na sociální síti.

Holky při vzájemném setkání určitě našly spoustu společných témat. Jejich osudy jsou téměř jako přes kopírák, snad jen s tím rozdílem, že Lenka odešla do Austrálie dobrovolně, ale Jana se emigrantkou stala proti své vůli. Ať už došlo na oblékání, líčení, vaření či vzdálené galaxie, určitě si měly co říct.

Kdo je vašemu srdci bližší?
Lenka Holas Kořínková
26,7 %
Jana Uriel Kratochvílová
47,9 %
Obě jsou skvělé
25,4 %
Celkem hlasovalo 4410 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám