Hlavní obsah
Článek

Oblíbená herečka Naďa Konvalinková (72) se celý život potýká s váhovými výkyvy. Před několika lety se rozhodla s nadměrnou váhou skoncovat. A daří se jí to! Dodržuje zdravou životosprávu a zařadila do svého životního stylu i nezbytný pohyb.

Výsledek se dostavil a dnes má paní Naďa na svůj věk pěknou postavu. Není divu, že sklidila obrovský potlesk na premiéře divadelní hry Stará dobrá kapela, která se konala v Divadle Palace.

V úsměvném i smutném příběhu o stáří, lásce, snech a síle přátelství si kromě Konvalinkové zahráli i Svatopluk Skopal, Václav Postránecký či René Přibil. Divadelní hra okamžitě oslovila pamětníky televizní inscenace z osmdesátých let, která se vysílala pod názvem Nezralé maliny. Na své si samozřejmě přišlo i mladší publikum.

„Já jsem samozřejmě znala televizní inscenaci Nezralé maliny a musím přiznat, že mě v té době doslova zasáhla. A to strašně moc. Když přišla nabídka zahrát si Andulu, kterou tehdy představovala Jiřina Šejbalová, nebylo co řešit a velice ráda jsem do toho šla. Věděla jsem, že je to kvalitní, nádherný text, který má v každé době co říci. Je to moudrý příběh o vztazích a tohle téma nikdy nevyčpí,“ nechala se slyšet Naďa Konvalinková, která po úspěšné premiéře zářila jako sluníčko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám