Hlavní obsah
Článek

Ztrapňování v pokleslých reality show už nestydaté Angelique Morgan (48) nestačí. Postrach kalifornských pláží i ulic se nenechal odradit dřívějším fiaskem a opět se pokouší prosadit na hudební scéně.

Bývalá striptérka, která si v těžkých časech přivydělávala účinkováním v několika amatérských filmech pro dospělé, před dvěma lety zveřejnila videoklip k písni I Wanna Get Naked (Chci se svlékat), v němž se vystavovala v oblíbených růžových bikinách a předvedla parodii na zpěv s duchaplným textem vycházejícím z její obsese odhalováním.

Rodačka z Paříže, jejíž původ je stále zřetelný z nedokonalé angličtiny, se nechala odradit posměšnými komentáři a svou hudební produkci rozšířila o další počin. Nechvalně proslulá exhibicionistka, která si chce přiznáním k bisexuální orientaci rozšířit publikum, se hlásí o pozornost skladbou Frenchy Mafia, k níž už stačila natočit videoklip.

Odkvétající samozvaná celebrita v něm opět oblékla růžové bikiny a zahrála si na sexbombu. Frenchy se před fotoaparátem, který zastupoval kameru, vrhla na muže na lehátku a oprášila pózy, jež si osvojila během svého angažmá v lasvegaských strip barech. Vypadá to, že ani tentokrát to na Grammy stačit nebude...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám