Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, čeho se televizní rodinka Kardashianů obávala, se stalo skutečností. Jediný mužský zástupce slavného klanu Rob Kardashian (29) se na důkaz své nehynoucí lásky k bývalé lovkyni rapperů a tanečnici z nočních klubů Blac Chyně (28) vyslovil a navlékl jí zásnubní prsten. A její odpověď? Zněla: ‚Yes‘, s čímž se také Chyna neváhala pochlubit na sociální síti. Rob se k tomuto radikálnímu kroku odhodlal po tříměsíční známosti.

Když se Blac v pondělí večer vydala s Robem do striptýzového baru Ace of Diamonds ve West Hollywoodu, poslala na Instagram jejich společnou fotku, na které hraje prim prsten s obrovským diamantem. Aby nikdo nezůstal na pochybách, zda jde skutečně o zásnubní kousek, připsala ke snímku všeříkající ‚YES!...!...!‘ Dvojice tak šla další metu vztahu oslavit trochu netradičně pozorováním ženských vnad.

Blac Chyna, které se přezdívá také 'nejošklivější zadek Hollywoodu', kdysi bývala s Kim Kardashian kamarádka, ale u rodiny svého snoubence upadla v nemilost v době, kdy její ex, rapper Tyga, s nímž má i syna, začal randit s Kylie Jenner. Blac si tehdy nemohla pomoci a skrz sociální sítě si ji začala brát do úst.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám