Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S herečkou Nikol Kouklovou a jejím mužem Karlem Heřmánkem mladším jsme se potkali na nedělním brunchi. Tvrdí ale, že to byla spíš výjimka, protože víkendy jsou jednou z mála příležitostí, kdy se oba sejdou doma a vaří se.

Takže nás samozřejmě zajímalo, kdo je u nich doma vládcem kuchyně. Dříve to býval spíš Karel, tak naučila se už s vařečkou i Nikol? "Bohužel je to pořád takhle," řekl nám Karel. "Jenže já mu asistuju a potom všechno uklízím," přerušila ho Nikol. "To je pravda, to je taková daň, že já vařím a ona to musí sklidit," potvrdil Karel.

Pak už se ale debata trochu vyostřila, když Karel zpochybnil to, kolik dokáže Nikol oloupat brambor. "On si vymýšlí. Loupu česnek, brambory, krájím cibuli. Všechno mu to připravím a on to tam jenom hází," řekla na to Nikol. "Dělá jenom asistenční práce a samotné vaření je pořád na mně," navázal její muž. "Přikrášluje si to, občas uvařím a musím si stát za svým, že krájet všechno není tak zábavné, házet to do hrnce už je jednodušší," předvedli nám na kameru manželskou hádku.

"Ale manželství nám klape, i to vaření není problém, prostě jsem ten, kdo se do toho víc hrne," uvedl vše na pravou míru Karel a potvrdil, že všechny ostatní domácí práce zase zastane jeho manželka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám