Hlavní obsah
Článek

Takhle hluboký výstřih neměla nikdy předtím. Iva Kubelková (46) byla na České Miss středem pozornosti díky šatům od své dvorní návrhářky Jaroslavy Sedláčkové. Není divu. Její vnady, o kterých před lety Iva prohlásila, že o ně pečuje tak, že jim na dobrou noc vypráví pohádky, hrály v slavnostní večer hlavní roli.

"Myslím si, že televizní přenos musí být atraktivní, tak jsem se snažila přispět," řekla Super.cz s úsměvem patronka České Miss Iva Kubelková. Sama ale prý nečekala, že vzbudí tolik rozruchu. "Já jsem čekala, že budete natolik sofistikovaní, že budete dělat, že to je normální," dodala se smíchem.

Šaty se prý šily na poslední chvíli. "Jarka Sedláčková měla velkou práci s modely pro finalistky. Musím ale říct, že dělá zázraky, má mě v oku, jsme sehraná dvojka," upřesnila Kubelková.

Jak je Iva spokojená s vítězkou České Miss Andreou Bezděkovou? "Jsem moc spokojená. Hlas diváků byl skvělý, souhlasím s nimi. Porota se shodla, byla minimální diskuze. Vybrali jsme perfektně. Andrea si to opravdu zaslouží. Má velmi zajímavý přemýšlivý způsob komunikace. Když něco říká, nikam nepospíchá. Má to pointu, často velmi vtipnou. Projev k dokonalé postavě a obličeji ji předurčil k tomu, že se stala Českou Miss. Má na to se stát osobností," uzavřela Kubelková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám