Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

„Rande mě zachytil v modré laguně,“ píše modelingová ikona Cindy Crawford (58) ke snímku z dovolené, s nímž se chtěla pochlubit na Instagramu. Průzračně čisté moře na Bahamách skutečně nemá chybu, ale nutno podotknout, že to ani modelčina postava...

Její rodinka je ovšem celá jako z plakátu. Není divu, když i manžel Rande Gerber (53) je bývalý model. Už dnes je jasné, že ke stejné profesi inklinují i obě jejich děti. Jak šestnáctiletý Presley Walker, tak o dva roky mladší Kaia Jordan už se stali tvářemi několika kampaní.

Manželství Cindy a Randeho platí za jedno z nejpevnějších v Hollywoodu a příští měsíc dosáhne dospělosti, tedy oslaví osmnácté výročí svatby.

Dnes už si pomalu ani nikdo nevzpomene, že Crawford bývala vdaná za někoho úplně jiného a přitom hodně slavného... V letech 1991 až 1995 byla manželkou o šestnáct let staršího Richarda Gera. Cindy si jej brala rok po natočení nesmrtelné Pretty Woman...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám