Hlavní obsah
Článek

Tak tohle se mu vážně povedlo! I když byl romský zpěvák Jan Bendig (30) několikrát terčem rasistických útoků (poměrně nedávno mu i nevybíravě vyhrožovali likvidací), nezalekl se a vypořádal se s nimi ve svém novém videoklipu Roma Boy. Mrkněte se, jak si v něm vodí skinheady na vodítku.

„Volají mi a neustále vyhrožují, že si to odskáču. A teď kvůli tomu songu to je ještě častější. Oni si pořád z Romů dělají srandu, vyhrožují, útočí a já bych se měl krčit v koutě? Nebojím se jich. Jestli se mi něco má stát, tak se to stane, ale myslím, že nic jiného než výsměch si hlupáci nezaslouží,“ řekl Super.cz Honza.

Jeho klip má na svědomí jeho přítel a snoubenec Lukáš. „Bez něj by nevznikl. Hrozně moc mu za něj děkuju, opravdu je to zatím to nejlepší, co jsme spolu udělali,“ raduje se Bendig. A opravdu, klip je svěží, srandovní a kvalitou připomíná spíš zahraničí.

Honza si v něm udělal legraci i z celebrit. Ve videu špulí zadek jako Kim Kardashian a na obálce fiktivního časopisu Rom a život se pouští do Nikol Štíbrové.

„Podle mě je ten klip hlavně o tom, že i kdyby nějaký Rom vymyslel lék na rakovinu, pro lidi to bude zase jen ten cikán. Snažím se, pracuju, neberu dávky a znám hodně Romů, co dělají spoustu věcí pro lidi kolem sebe, jenže to už nikdo nevnímá. Nechtěl jsem ale, aby to bylo ufňukané, připadalo mi lepší se předsudkům vysmát,“ dodal Honza Bendig.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám