Hlavní obsah
Článek

Třicet už jí bylo, ale postavičku má pořád jako lusk. Evu Krejčířovou si dobře pamatují všichni skalní fandové StarDance, kde na parketě proháněla Ondřeje Brzobohatého a Míru Bosáka. Po boku těchto pánů se tanečnice s vylepšeným hrudním košem ukázala bez podprsenky i v odvážnějších tanečních šatech. Teď si ji pro změnu můžete prohlédnout v plavkách.

„Postavu mám zpevněnou hlavně tancem, ale snažím se chodit i do fitka, kde cvičím pod dohledem trenéra, který se zase u mě učí tancovat. A taky chodím pravidelně běhat, abych měla lepší fyzičku,“ prozrazuje své fígle Mistryně republiky v latině nad třicet let a přiznává, že si hlídá i jídelníček.

„Jen na rychlých cukrech se přežít nedá. S mým tanečním partnerem Zdeňkem jsme zjistili, že jídlo je základ úspěchu. Může vás úplně zabít, nebo naopak nastřelit. A k soutěžnímu tanci potřebujete hodně energie,“ říká Eva, která učí latinu v novém pražském tanečním studiu páry i jednotlivce a připravuje se na květnovou taneční soutěž v anglickém Blackpoolu.

„Je to jedna z největších a nejstarších soutěží na světě. My bychom se moc rádi umístili na bedně. Samozřejmě to chceme vyhrát. Tak nám držte palce,“ dodává se smíchem Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám