Hlavní obsah
Článek

Tanečního parťáka Jitky Schneiderové (51) Marka Dědíka (41) jsme na obrazovce mohli ve StarDance vidět hlavně v pohybu. Pozornější fanynky postřehly, že má na svém těle Marek hned dvě tetování, která mají svůj význam. A teď si je mohou prohlédnout důkladně.

„Strach a obava z bolesti byla stejně velká, jako touha nechat si něco zvěčnit na svém těle, která nakonec vyhrála. Když jsem poprvé vkročil do tetovacího studia, nevěděl jsem o tom nic. Nápad jsem ale nosil v hlavě. Tatér se na mě koukl a řekl, že se mi za půl hodiny může věnovat. Couvnout už jsem nemohl, a tak vzniklo mé první tetování,“ říká Marek a vysvětluje jeho význam.

„Slogan Be here now mi vždy připomíná, že si má člověk vážit toho, jak žije, a toho, co má. Především zdraví. Je důležité užít si každý okamžik v životě,“ dodává Marek, který se v případě svého druhého tetování inspiroval citátem, jehož autorem není nikdo menší než Charles Bukowski.

Najdi to, co chceš, a nech, ať tě to zabije. Tak v češtině zní citát, který zdobí Dědíkův biceps. „Je důležité najít v životě něco, pro co člověk bude dýchat, nechá se tím absolutně pohltit tak, že mu nevadí se obětovat i zemřít. V mém případě je to láska, bez které se nedá vůbec žít,“ osvětluje tanečník s tím, že s tetováním ještě rozhodně nekončí.

„Už mám vymyšlené třetí tetování. Tentokrát to bude obrázek. Ještě nejsem rozhodnutý, jestli si ho nechám vytetovat na rameno, nebo na žebra,“ dodal finalista sedmé řady StarDance, který před nedávnem otevřel taneční studio, kde učí latinu jednotlivce, páry, ale i malé caparty do deseti let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám