Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Má jednu z deseti posledních šancí, aby se sebou něco udělala! Ségra Ornelly Koktové nedávno šla do sebe a začala cvičit, aby se zbavila hektolitru sádla a pneumatik snad i kolem uší. Na sociální síť si Charlotte Marie Štiková dává jednu sexy fotku za druhou, ale lidé, kteří jí se změnou životosprávy pomáhají, jsou zděšeni. Prý místo zhubnutí přibrala!

„Opravdu nás to s ní už nebaví. Místo, aby měla desítky kil dole, po převážení se ukázalo, že má o šest kilo víc, než když začínala cvičit. Neustále se kvůli nemocem omlouvala z tréninku, ale co je nejhorší, pila colové nápoje po litrech a připadalo jí to normální,“ zuří člověk z týmu Filipa Matušinského, který se o ni stará a rozhodl se ji dostat i na obálku prestižního magazínu pro pány.

Sama Charlotte podobná obvinění odmítá. „Jen co vstanu z postele, už mám průšvih. Opravdu se snažím,“ hájí se a říká, že karamelový nápoj plný cukru už nepije. Je pravda, že nedávno ji i redakce Super.cz na jedné párty načapala se skleničkou vody v ruce.

Tak uvidíme, jestli kecá, nebo nemají pravdu její partneři a všem vyrazí na konci dech postavou jak ze žurnálu…

Reklama

Další články

Načítám