Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Čestmír Řanda (†60) za sebou nemá zrovna vydařené vztahy. Kvůli neplacení výživného na syna z manželství s herečkou Reginou Řandovou skončil ve vězení. Nevyšel mu ani další vztah se zpěvačkou Terezou Sloukovou, s níž má také syna.

Nyní mu to ale klape s bývalou rosničkou, moderátorkou Tinou Pletánkovou. "Spolu s partnerem Čestmírem Řandou máme za sebou devět měsíců známosti a společného soužití a docela nám to klape. Máme na řadu věcí stejné názory, což je ve vztahu neméně důležité, jako jiné nezbytné partnerské radovánky a záležitosti, takže uvidíme, jaké bude naše další vzájemné pokračování,“ s úsměvem prozradila Tina na slavnostním křtu a tiskové konferenci k prvnímu ročníku Peříčkového dne, sbírkového projektu Pomozte dětem a zahájení projektu Řekni to po svém.

„Osobně mám za sebou dvě manželství a do třetice všeho dobrého bych svatební zvony svého života nechal bít ještě jednou. Zatím to ovšem není otázka dnů, jsme po devíti měsících milenci v záběhu, ovšem do takových dvou let by se mohlo mnohé změnit,“ uvedl Čestmír Řanda. Ten sice svou hereckou kariéru na hřebík úplně nepověsil, ale věnuje se hlavně scénografii.

„Postaral“ se třeba o dva muzikály ve Švédsku, navíc maluje, sochaří a staví modely letadel. Zabývá i závody automobilů, ovšem těch v miniaturním provedení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám