Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eva Decastelo (45) je sice především moderátorka, ale diváci už ji měli možnost vidět v několika filmech a seriálech. Zbrusu novou roli naposledy získala v seriálu Ohnivý kuře, kde hraje manželku starosty Janových lázní Moniku, která se svým mužem umí šikovně manipulovat.

Coby milovnice luxusu patří k vůdkyni místní honorace. Ač byste to do ní možná na první pohled vůbec neřekli, Decastelo je ve skutečnosti pravým opakem své seriálové postavy.

„Baví mě, že Monika je vlastně úplně jiná než já. Ona svého muže řídí, já jsem ve vztahu spíš submisivní. Monika miluje luxusní věci, já bych ty peníze asi investovala spíš do dětí. Monika nikdy pořádně nedělala, ale já bych bez práce nevydržela. Jediné, v čem se v Monice poznávám, je to, že taky neumí ani trochu vařit,“ prozradila Decastelo, jež se na televizních obrazovkách objeví už dnes večer.

Monika má kolem sebe partu „holek“, ve které jsou kromě Renáty ještě manželka místního elitního doktora, hraje ji Irena Máchová, a manželka majitele lázeňského domu, kterou ztvárňuje Regina Řandová. „Naše teritorium je hlavně hotel Grand, ale objevíme se i v cukrárně nebo v parku, když se snažíme hubnout při běhání,“ uzavřela s úsměvem křehká herečka a moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám